Vanwege de huidige situatie hebben veel studio's hun deuren tijdelijk moeten sluiten om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Om hun lessen te kunnen blijven aanbieden, zijn veel studio’s overgestapt naar online lessen. Zo kun je zoals gewoonlijk deelnemen aan de lessen van je studio, zelfs vanuit huis! Hoe je kunt boeken en deelnemen aan een online les wordt hier uitgelegd:

Een online les boeken
Online lessen boek je via de Eversports app en de website van je studio. In het rooster van je studio kies je voor een les die "Online" wordt uitgezonden (vaak vermeld in de naam of de beschrijving van de activiteit) en boek deze zoals gewoonlijk met de Eversports app of website.

Tip voor je voorbereiding
Om je niet te moeten haasten voor het begin van de les, raden we je aan om je vooraf voor te bereiden op de online les:

• Kijk naar de beschrijving van de activiteit om te weten te komen welke streaming provider de studio kiest voor de live stream (bijv. Zoom, Google Hangouts of YouTube Livestream). Zorg ervoor dat je de software downloadt op het apparaat dat je wil gebruiken voor de online les.

Deelname aan de online lessen
Zodra je je inschrijft voor een online les, zie je in het menu "Mijn boekingen" een icoontje dat naar de online streaming verwijst voor de betreffende online les (zorg ervoor dat je de laatste versie van de app hebt gedownload):

• In de app vind je een button die je informeert op welke dag en wanneer de link naar de online stream beschikbaar is.
  • Als de button grijs is, betekent dit dat de online stream nog niet beschikbaar is. 15 minuten voor de start van de les wordt de button groen, de online les is nu beschikbaar. Door op de button te klikken ga je naar de betreffende online streaming dienst en ben je er live bij!
  • Zodra je ingeschreven bent vind je op de website van de studio de link naar de live stream voor de betreffende activiteit onder "Mijn boekingen/activiteiten".

Wij wensen je veel plezier toe met de online lessen en het allerbeste voor de komende dagen!

Team Eversports

Heeft u het antwoord gevonden?