Of het nu Kerst, een verjaardag, Moederdag of een andere tijd van het jaar is, mensen zijn altijd opzoek naar goede geschenkideeën voor hun naasten. Zou het niet geweldig zijn om iemand een voucher te geven om deel te nemen aan een motiverende plek als jouw studio.

In jouw Eversports Manager kun je zelf vouchers creëren naast de producten en artikelen die je al aanbied.
Vouchers kunnen gepersonaliseerd worden, en klanten kopen ze direct online. Dit geeft hen de optie om hun naasten een geweldig en origineel cadeau te geven.

Vouchers aanmaken

Als je een voucher wil aanmaken, klik dan in het menu Productbeheer > Vouchers en vervolgens op "Nieuwe voucher".

LET OP: Dit zijn tegoedbonnen, die moeten worden ingewisseld om later een geldig product te kopen.

Je kunt je eigen foto's uploaden via de button Meer > Bonnen & voorwaarden. Het aanbevolen fotoformaat is 4:3 (horizontaal). De rechterhelft van de afbeelding wordt naar de achtergrond verplaatst en je logo zal in de linkerbovenhoek verschijnen.

Basisinformatie:

• Vouchernaam - Je kunt een algemene naam invoeren (bijv. "Voucher EUR 10") of meer specifiek zijn (bijv. "Kerstvoucher"). Deze naam zal op de factuur verschijnen.

• Voucherwaarde - voer de waarde van de bon in.

• Boekhoudingsaccount: Selecteer hier 0%, aangezien de voucher zelf niet belast zal worden. De BTW wordt belast op het product dat met de voucher gekocht wordt.

• Geldigheid: Stel in op de voucher wel of geen einddatum heeft.

Financiële instellingen:

• Online verkoop - in het geval dat de voucher online kan worden gekocht

• Het bedrag kan worden gewijzigd - in het geval dat je klanten vrij kunnen beslissen welk bedrag ze invoeren bij het kopen van de voucher

• Voucher tonen in het verkoopgedeelte: Je moet deze instelling activeren, zodat je de vouchers kunt verkopen in je Eversports Manager.

BELANGRIJK: Controleer je menu Instellingen > Basisgegevens om de verkoop van vouchers toe te staan in je Eversports Manager.

Heb je het antwoord gevonden?