Sporters kunnen de Eversports app downloaden in de App Store (voor iOS) of Google Play (voor Android).
Daar kunnen ze heel gemakkelijk hun lopende producten inzien en afgelopen en toekomstige boekingen beheren.

Onderaan leggen we je uit hoe de app werkt:

1) Inloggen & Eversports Profiel

Om in te loggen moet je je inloggegevens invoeren. Dit zijn je username (je emailadres) en je voorop ingestelde wachtwoord.
Als je nog geen Eversports account hebt kun je een nieuw account aanmaken door je naam, achternaam en emailadres in te voeren.

Belangrijk - Elk Eversports account is gekoppeld met een emailadres, daarom kun je niet hetzelfde emailadres gebuiken voor meerdere accounts.

2) Een les boeken

Om een les te boeken moet je eerst je studio opzoeken in de app.
Dit doe je via de tab 'Ontdek'.
Daar kun je de naam van je studio intypen en vervolgens je studio in je favorieten zetten door op het hart-icoontje rechtsboven te klikken.

In het studioprofiel vind je verschillende tabs, o.a. groepslessen, trainingen, prijzen enz:

• Groepslessen/Trainingen - dit is het rooster van de studio
  • Workshops/Cursussen/Events - dit zijn extra activiteiten, meestal multi-sessie activiteiten.
  • Prijzen - dit is de shop, namelijk waar alle producten staan die de studio aanbiedt.

Zodra je een activiteit selecteert, kun je kiezen met welk product je wilt meedoen.
Als je al een lopend product hebt dat toegestaan is voor deze les kun je dit selecteren. Anders moet je een nieuw product kopen (tijdkaarten, rittenkaarten of memberships).

Vervolgens kun je de gewenste betaalmethode selecteren en naar de checkout gaan om de boeking af te ronden.

Je kunt telkens maar één boeking doen.
Zodra je de boeking heeft afgerond kun je een nieuwe boeking doen.

Je toekomstige boekingen vind je onder je Profiel > Mijn Boekingen.

3) Een boeking annuleren

Als je een boeking wil annuleren kun je je afmelden onder je Profiel > Mijn Boekingen.

Hier vind je onder je toekomstige boekingen alle aanstaande lessen. Bij de betreffende les kun je je dus 'afmelden'.

Als je de les binnen de deadline annuleert, krijg je het product terug. Dit kun je nog eens gebruiken voor andere boekingen bij deze studio.
De deadline voor de annulering heeft de studio ingesteld en staat vermeld in de annuleringsvoorwaarden voor deze activiteit.

4) Wachtlijst

Als er geen plekken meer vrij zijn voor een les, kun je jezelf op de wachtlijst zetten. Zodra er een plaats beschikbaar is, krijg je een push-notificatie (zorg ervoor dat je de notificaties hebt aangezet) en dan kan je de les boeken.
Deze notificatie wordt verstuurd aan alle deelnemers op de wachtlijst! Dus, be quick ;)

5) Producten inzien

Hier laten we je zien waar je je lopende producten kunt terugvinden.

Veel succes met de Eversports App!
Team Eversports

Heeft u het antwoord gevonden?