Als een activiteit volgeboekt is, is het NIET meer mogelijk voor klanten om zich hiervoor in te schrijven. Ze kunnen zich echter wel op de wachtlijst zetten.

Deelnemers kunnen de wachtlijst zowel gebruiken op de Eversports app als op het studiorooster op de website van de studio.

Zodra er een plek vrij is voor de activiteit, ontvangen klanten op de wachtlijst allemaal een push notificatie via de Eversports App op hun telefoon. Er wordt GEEN EMAIL verstuurd.

BELANGRIJK: Zorg ervoor dat je de notificaties hebt geactiveerd voor de Eversports app op je smartphone.

Zodra je een push notificatie ontvangt, kun je ervoor kiezen om de boeking af te ronden. Als je dit niet doet word je dan niet automatisch aangemeld voor de les.

Hoe gebruik je de wachtlijst

  • Je wilt deelnemen aan een les die is volgeboekt. Via de Eversports App en het rooster op de website van de studio kun je jezelf op de wachtlijst zetten.

    Klik op de desbetreffende les en vervolgens op de knop 'Voeg jezelf toe aan de wachtlijst'.

  • Zodra er een plek vrij is voor de activiteit, ontvang je een push notificatie via de Eversports App op je telefoon. Er wordt GEEN EMAIL verstuurd.
    Zorg er daarom voor dat je de notificaties hebt geactiveerd voor de Eversports app op je smartphone. (Natuurlijk kun je dit op elk moment deactiveren).

  • Zodra een deelnemer zijn boeking annuleert, krijgen jij en alle andere klanten op de wachtlijst een push notificatie. Nu kun je de les zoals gewoonlijk boeken en betalen.
    'First come first served' is hier van toepassing en zodra een klant de vrije plek inneemt worden alle andere push notificaties verwijderd om verwarring te voorkomen.


TIP - Mocht je besluiten niet meer deel te nemen aan de activiteit, dan kun je jezelf altijd van de wachtlijst verwijderen door nogmaals op de activiteit te klikken en vervolgens op 'Verwijder van de wachtlijst'.

Heb je het antwoord gevonden?